Meny Stäng

Avloppsrensning Uppsala

Avloppsrensning Uppsala

Behöver du hjälp med avloppsrensning i Uppsala? De flesta avlopp behöver rensas med tiden eftersom vattenlås och rör tenderar att bli igensatta av fett, hårstrån och smuts som spolas ned.

Att skjuta upp rensning av avloppet är lätt hänt men brukar leda till att du får större och besvärligare problem senare, gärna vid sämsta tänkbara tillfälle. Hör av dig till oss direkt istället, vid minsta tecken på att avrinningen inte fungerar eller om du har något annat problem med avloppet, så kan vi lösa problemet i lugn och ro, innan det blir akut.

Många gånger uppstår proppar i vattenlås på tvättställ, diskhoar eller golvbrunnar som gör att det blir allt svårare för vattnet att ta sig ut, ända tills det blir stopp helt och hållet. Att rensa vattenlås är relativt enkelt och någonting som du ibland kan göra på egen hand.

Proppar kan också uppstå på andra håll, i avloppsrören och då krävs i allmänhet hjälp av en fackman som har rätt utrustning och kunskap. Kontakta oss när du behöver hjälp med avloppsrensning i Uppsala.

Varför välja oss? 

Det finns många goda skäl till att du ska välja oss när du behöver avloppsrensning i Uppsala:

  • Lokal förankring – Vi finns där du finns, alldeles i närheten och kan vara snabbt på plats, utan långa resor och besvärliga transporter. Mindre restid leder till lägre kostnader för dig och mindre resursförbrukning som skonar miljön.
  • Skriftlig offert och tydliga villkor – Av oss får du alltid en skriftlig offert, ofta med fast pris, som du kan ta ställning till i lugn och ro. Innan vi sätter igång med ett jobb går vi igenom avtalet med dig som kund och ser till att vi är överens om villkoren.
  • Nöjd kund-garanti – En nöjd kund är en bra kund. Faktiskt anser vi att en nöjd kund är den enda sortens kund. Vi lämnar ingenting halvfärdigt eller slarvigt utfört utan gör alltid klart efter oss. Är inte du nöjd så är inte vi nöjda.

Avloppsrensning Uppsala

Har ni stopp i avlopp som inte kan avhjälpas med små knep?

Kontakta oss så kommer vår spolbil och genomför en avloppsrensning. 

Avloppsrensning Uppsala akut

 Ibland uppstår problem oväntat och du behöver akut hjälp med avloppsrensning i Uppsala. Ring då till vår rörjour, som är tillgänglig alla tider på dygnet, så kan du få snabb hjälp även på udda tider.

Avlopp som blir igensatta bryr sig inte om vad klockan är och ofta inträffar det vid sämsta tänkbara tillfälle, när du har bråttom och egentligen måste göra någonting annat.

Då är det tryggt att veta att hjälpen inte är långt borta. Tack vare vår geografiska närhet och vår dygnet-runt-bemannade rörjour kan vi alltid hjälpa dig med akut avloppsrensning i Uppsala.

När avloppet svämmar över gäller det ofta att agera fort för att inte orsaka vattenskador. Då är det en trygghet för dig att veta att vi finns nära och kan hjälpa till på kort varsel, så att du får välfungerande avlopp igen.

Avloppsrensning – Förebyggande underhåll

Att behöva ringa rörjouren för akut avloppsrensning är knappast vad du går och drömmer om. Då är det bättre att lägga lite tid och resurser på förebyggande underhåll, så slipper du förhoppningsvis helt att plötsligt stå med översvämmade avlopp.

Det finns flera förebyggande åtgärder för att minska risken för stopp i avloppet:

  • Ta isär och rensa alla vattenlås regelbundet – En gång om året räcker gott och väl i de flesta fall. Det kan vara bra att kombinera med allmän storstädning
  • Använd tillräckligt med vatten – Det här går lite på tvärs med pratet om att minska vattenförbrukningen, men om du spolar för lite i avloppen får du problem som kräver ännu mer vatten för att lösa, senare. Spola därför ordentligt när du sköljer av disken eller släpper ut kraftigt nedsmutsat vatten i avloppet.
  • Anlita oss för stamspolning av avloppsrören – Vi hjälper dig inte bara med avloppsrensning i Uppsala, utan ställer gärna upp med förebyggande åtgärder, som stamspolning.

Pålitlig VVS-partner med lokal närvaro

Vi är ett lokalt VVS-företag med stor lokalkännedom. När du hör av dig till oss för att du behöver hjälp med avloppsrensning i Uppsala är hjälpen inte långt bort. Tack vare att vi finns där du finns och inte behöver transportera oss och vår utrustning långa sträckor kan vi vara snabbt på plats och hjälpa dig direkt.

Vi är din pålitliga VVS-partner som gör jobbet ordentligt och håller vad vi lovar.

Varför välja oss?

Vi har en gedigen kunskap om avloppsrensning. 

Är det akuta problem kan vi rycka ut direkt. Vår rörjour är öppen dygnet runt alla dagar i veckan.