Meny Stäng

Rörjour Uppsala

Rörjour Uppsala

Har du sökt efter rörjour Uppsala har du hittat rätt. Kontakta oss när du behöver akut hjälp, oavsett tid på dygnet, så rycker vi ut och räddar dig från läckande avlopp, översvämmade källare eller vad du nu har problem med.

De flesta problem med vatten och avlopp kan vänta åtminstone några timmar, men när du får akuta problem mitt i natten eller vid någon annan tid på dygnet är det till vår rörjour Uppsala du ska ringa. Hos oss finns det alltid någon som kan svara och rycka ut och hjälpa dig omedelbart.

En rörjour måste alltid finnas i närheten, annars förlorar den ganska mycket av sin poäng. Att agera rörjour i Uppsala ingår i vår kärnverksamhet. Vi finns och jobbar här, alldeles i närheten av dig, både dag och natt. Hjälpen är aldrig långt borta.

Vad kan vi hjälpa till med? 

När det gäller problem med vatten och avlopp gäller det att sätta in rätt åtgärder snabbt för att undvika eller i alla fall minimera vattenskador. Därför driver vi rörjour Uppsala, så att du ska kunna få hjälp direkt vid akuta problem

  • Läckande vatten- och värmerör – Vattenrör kan gå sönder och börja läcka på grund av till exempel isproppar eller åverkan, men det kan också inträffa till synes spontant.
  • Översvämning – Vattenfyllda källare är tyvärr inte helt ovanligt vid häftiga regn, men kan förstås också orsakas av läckage. Oavsett vilket måste vattnet bort, så fort som möjligt.
  • Stopp i avloppet är ett praktiskt problem eftersom du inte blir av med vattnet, men det medför också risk för läckage och översvämning.
  • Läckande kranar och blandare – Du öppnar kranen som vanligt, men istället för vatten ur pipen möts du av en fontän som i värsta fall inte går att stänga av igen.

För oss spelar det mindre roll exakt vad ditt problem är. När du ringer rörjour Uppsala beror det på att du tycker att problemet är akut och räcker för oss. Vi kommer direkt och gör vad vi kan för att åtgärda det akuta problemet. Krävs sedan ytterligare åtgärder får du en offert av oss på hur vi kan fortsätta.

Akuta problem

  • Stopp i avloppet
  • Läckande varmvattenberedare
  • WC som rinner
  • Vattenläcka
  • Värmen slutar fungera
  • etcetera 

Kostnad rörjour Uppsala

Den exakta kostnaden för att anlita rörjour Uppsala varierar beroende på vad du behöver hjälp med. Vid akuta utryckningar har vi ett grundpris. Sedan tillkommer kostnader beroende på vad som behöver göras och hur lång tid det tar.

När du ringer vår rörjour i Uppsala får du alltid veta hur mycket vi tar betalt för att rycka ut och vårt timpris redan i telefon. Är det ett enkelt problem kan vi ofta ge dig ett pris direkt på telefon, men många gånger måste vi se problemet med egna ögon för att kunna ge dig en bra prisuppskattning.

När det gäller att akuta problem med vatten i fastigheter brukar pengar vara ett mindre problem och oftast en kostnad som ditt försäkringsbolag står för. Du får eventuellt betala en mindre självrisk men det som kallas räddningskostnader, alltså att avhjälpa ett akut problem och förhindra att till exempel en vattenskada förvärras, ingår i de flesta hemförsäkringar.

För ytterligare åtgärder som kan krävas efter att rörjouren gjort sitt får du alltid en offert av oss som du och eventuellt ditt försäkringsbolag kan ta ställning till, innan ni går vidare.

Rörjour alltid nära dig i Uppsala

Ibland handlar det om minuter mellan en översvämning i badrummet och en översvämning som sprider sig ut i övriga huset. Det är minuter som kan bli ganska dyra. Därför ska du se till att alltid ha numret till vår rörjour i Uppsala lagrat i din telefon, så att du snabbt kan nå oss, dygnet runt.

Tack vare att vi finns lokalt kan vi komma snabbt och tack vare att vår personal bor och arbetar här varje dag kan du vara säker på att vi hittar dig snabbt och lätt, oavsett var du finns.

Du kanske kan hitta någon som är billigare i grannkommunen, men vatten väntar inte och den tid det tar extra att köra kan snabbt bli till kostnader som vida överstiger det du skulle sparat.

Spara vårt nummer under “rörjour Uppsala” i din telefon så kan du vara säker på att snabbt få rätt hjälp den dag eller natt du råkar ut för läckage eller andra problem med rör och vatten.

Rörjour

Uppstår en läcka eller liknande som behöver lösas direkt.

Då kan ni kontakta vår rörjour som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.