Meny Stäng

VVS Uppsala

VVS Uppsala

Kontakta oss när du behöver hjälp med VVS i uppsala. Vi hjälper dig med allt som kan behövas när det gäller rör för avlopp, vatten eller värme.

Det spelar ingen roll om du är privatkund och vill ha hjälp med att installera en tvätt- eller diskmaskin, eller om du företräder en bostadsrättsförening som behöver hjälp med stambyte. Vi jobbar med alla typer av kunder och åtar oss både små och stora jobb.

Med oss som din VVS-partner i Uppsala behöver du inte vara orolig över slarvigt utförda jobb och höga kostnader. Före varje jobb ger vi dig en välspecificerad offert där det exakt framgår vad som ska göras och vad det ska kosta. Vi är också noga med att båda parter är överens om alla avtalsvillkor innan vi sätter igång. Slutligen har vi vår nöjd-kund-garanti, som vi aldrig kompromissar med.

VVS-företag Uppsala

Vi är det VVS-företag i Uppsala som har de mest nöjda kunderna och som aldrig lämnar något halvgjort. Hur kan vi säga det så säkert? Enkelt! Det är vad vi lever av.

Genom att alltid göra ett ordentligt jobb i tid och till utlovat pris får vi kunder som kommer tillbaka, igen och igen och som rekommenderar oss till alla sina bekanta. Vi har satsat hårt på att bli bäst i kategorin VVS Uppsala och det tänker vi fortsätta vara.

Installation diskmaskin Uppsala

När du behöver hjälp med installation av diskmaskin och annat kring VVS i Uppsala ska du alltid vända dig till oss. Vi finns alltid i närheten av dig och kan dyka upp på kort varsel och göra jobbet direkt. Om det krävs större ingrepp ger vi dig gärna en skriftlig offert på jobbet, som du kan ta ställning till i lugn och ro, innan du bestämmer dig.

När det gäller installation av diskmaskin finns det vissa krav som måste uppfyllas för att din försäkring ska täcka eventuella vattenskador. Bland annat ska det finnas en diskmaskinsavstängning så att du kan stänga av vattnet till maskinen när den inte används. Det kan också vara bra med en extra läckagestoppare som automatiskt stänger av vattentillförseln om maskinen börjar läcka.

Anlita oss när du behöver hjälp med VVS i Uppsala. Oavsett om det gäller installation av diskmaskin eller någonting annat kan du vara helt säkert på att vi har koll på vilka krav försäkringsbolagen ställer och skulle vi göra något fel är vi försäkrade även mot det. Dubbel trygghet för dig alltså.

Installation diskmaskin

Det är viktigt att en installation av diskmaskin görs på rätt sätt. Anlita en fackmannamässigt kunnig person.

Vi kan hjälpa dig med din installation

Installation tvättmaskin Uppsala

Bor du i Uppsala och tänker installera en tvättmaskin? Kontakta oss först!

En tvättmaskin är enkel att installera och kanske klarar du det själv, men har du koll på alla krav försäkringsbolaget ställer för att ersätta en eventuell vattenskada?

Att anlita oss, som är specialister på VVS i Uppsala, för att installera en tvättmaskin är inte speciellt dyrt och är en billig försäkring mot dyra misstag. Oavsett om du eller någon annan gör jobbet finns alltid risken för fel och misstag. En viktig skillnad är dock att vi har både certifiering och försäkring som träder in och täcker även detta.

Att stå med en läckande tvättmaskin och tillhörande vattenskador är aldrig muntert, men det blir mycket lättare om du kan visa att du gjort vad du kan genom att anlita ett proffs. Ja, inte för att det är speciellt troligt. När du använder våra tjänster för VVS Uppsala blir det mycket sällan fel. Vi vet vad vi gör, helt enkelt.

Lokal partner för VVS Uppsala

När det gäller stora och små VVS-jobb är det snabbt och korrekt utförande som räknas, men även totalsumman spelar stor roll för ditt val. Genom att anlita oss för VVS i Uppsala får du hjälp av en lokal partner som finns nära dig och slipper extra påslag och kostnader för resor och långa transporter.

Att vi finns lokalt är ännu viktigare när du behöver hjälp akut. Är du kund sedan tidigare är det extra smidigt att kontakta oss direkt när det kniper, oavsett om det gäller akuta läckage eller stopp i avloppet kvällstid eller om du bara vill ha hjälp att åtgärda en läckande blandare i köket före helgen.

Även om du aldrig varit i kontakt med oss tidigare är vi förstås glada när du hör av dig för hjälp med VVS i Uppsala. Hör bara av dig så kommer vi. Akut eller ej.

Kontakta oss

Kontakta oss för alla dina VVS-projekt.

Vi kan VVS och är ett VVS-företag Uppsala kan lita på.

Våra rörmokare är kunniga och erfarna inom VVS.