Meny Stäng

Stamspolning Uppsala

Stamspolning Uppsala

Kontakta oss för stamspolning i Uppsala. Regelbunden renspolning av avloppsstammar är en i längden mycket lönsam åtgärd som ökar livslängden på stammarna och som dessutom förebygger problem med stopp i avlopp och dåligt flöde.

Att lägga pengar på att spola avloppsrören kan verka som ett onödigt slöseri med resurser, men som fastighetsägare är det något du tjänar på i längden. Moderna avloppsrör är mycket hållbara och behöver sällan bytas på grund av att materialet blivit förstört av ålder.

Däremot är det inte alls ovanligt att avloppsrör med tiden blir så igensatta att du får problem med flödet, något som kan leda till översvämningar och läckage på ställen du kanske inte tänkt dig.

Har du äldre avloppsledningar i gjutjärn kan regelbunden spolning öka livslängden markant. Gjutjärnsrör åldras genom att de rostar och med avlagringar och smuts som sitter fast på rören ökar rostangreppen.

Fråga oss om stamspolning i Uppsala. Vi finns på plats lokalt och kan hjälpa dig på kort varsel.

Stamspolning villa

Som villaägare är kanske inte stamspolning det första du tänker på att genomföra, men som ägare till din fastighet kan det vara en god investering att säkerställa bra flöden i avloppet.

Det är få saker som uppskattas mindre än att behöva hacka upp bottenplattan och gräva upp tomten för att byta rör som blivit igensatta. Att rengöra avloppsrören med jämna mellanrum är ett litet pris för att slippa detta. Hör av dig till oss om du vill veta mer om stamspolning i Uppsala.

Exakt hur en stamspolning i villa går till varierar från fall till fall. Generellt gäller att vi behöver kunna ta oss in i husets avloppsrör med spolutrustningen för att kunna göra jobbet.

Om avloppet är någorlunda modernt och byggt enligt gällande normer finns ofta rensluckor och spolbrunnar placerade på strategiska ställen, där det finns anledning att befara problem. De kan då i allmänhet användas vilket gör att vi slipper demontera vitvaror eller göra andra ingrepp.

Saknas rensluckor kan det bli aktuellt att antingen demontera till exempel toalettstolar och vattenlås för att komma åt, eller så kan vi helt enkelt ta upp hål i rören och montera rensluckor där det behövs.

Stamspolning i en villa är inte speciellt komplicerat och tar mindre än en dag i anspråk förutsatt att det går att komma åt rören. Kombinera gärna spolningen med en kamerainspektion så kan du få full kolla på hur dina avloppsrör ser ut och planera eventuella åtgärder i tid.

Stamspolning villa

Börjar ni få stopp i avloppen? Börjar det lukta illa från avloppen?

Kanske det är dags för en stamspolning. Kontakta oss innan det blir totalstopp.

Stamspolning bostadsrättsförening

Företräder du en bostadsrättsförening och behöver stamspolning i Uppsala? Vi har rätt kunskap, erfarenhet och utrustning för att kunna hjälpa er snabbt och effektivt.

När det gäller flerbostadshus som bostadsrättsföreningar kan man räkna med att det finns spolbrunnar och rensluckor tillgängliga så att arbetet kan genomföras snabbt och effektivt, oftast helt utan de boendes medverkan.

Tillsammans med styrelsen eller en representant börjar på offertstadiet med att gå igenom era fastigheter och identifiera vilka stammar som finns och vad som behöver göras. Därefter kan vi ge er en offert med fast pris, som även kan inkludera inspektion med kamera om det önskas.

Vi är marknadsledande på stamspolning i Uppsala och hjälper varje år massor av bostadsrättsföreningar att hålla sina avloppsstammar i trim. Hör av er redan idag, så berättar vi mer.

Stamspolning bostadsrättsförening

I en bostadsrättsförening är det ännu viktigare att regelbundet genomföra stamspolningar. 

Det kan bli väldigt kostsamt om t.e.x ett rör går sönder.  

Lokal partner för VVS-arbeten och stamspolning i Uppsala

För oss är det viktigt att finnas nära kunderna så att vi kan hjälpa till på kort varsel, utan långa transporter och resor. Låt oss vara ditt förstahandsval när du behöver stamspolning i Uppsala.

Naturligtvis hanterar vi även allt annat kring rörmokeri och VVS. Oavsett vad du behöver för stunden kan du alltid höra av dig till oss när du behöver hjälp med rörarbeten i Uppsala. Tack vare vår geografiska närhet till dig kan vi vara snabbt på plats och lösa även de mest besvärliga problem på kort tid.

Stamspolning i Uppsala, med garanti och försäkring

När du anlitar oss för stamspolning eller något annat VVS-jobb lämnar vi dig inte förrän jobbet är färdigt och korrekt utfört. Det garanterar vi. Är inte kunden nöjd och jobbet klart är inte vi heller nöjda.

All vår personal är certifierad i enlighet med gällande normer och skulle vi ändå göra ett misstag har vi dessutom heltäckande försäkringar, så att du slipper extra kostnader och utlägg om vi har gjort fel.

Stamspolning

Funderar ni på om ni behöver en stamspolning i er bostadsrättsförening eller villa. 

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att se över era rör och ledningar.